четвер, 23 січня 2014 р.

Вшанування Великого Кобзаря

                 У січні місяці відбулися районні педагогічні читання , присвячені   200-річчю з дня народження Т.Г.Шевченка на тему " Використання творчої спадщини Великого Кобзаря: педагогічний аспект".
         У порядку денному педагогічних читань розглянули питання використання багатогранної спадщини Т.Г.Шевченка у сучасній школі.
Слово мали учасники презентацій проектів виховних справ " Тарас Шевченко і наш край", учасники і лауреати обласного конкурсу  презентацій  даних проектів.
           Серед кращих- учні Сокальскої СШ І-ІІІ ст. №3 з своїм проектом "Як ми шануємо Шевченка".
          Саме цей проект викликав резонанс в учасників обласного конкурсу презентацій проектів виховних справ. Захопив своєю значущістю, у новому ракурсі  представив важливе значення творчості Т.Г.Шевченка класу для сучасної молоді.
           Проект презентували творчі, талановиті учні школи, учениці 11 класу - Ложовська Марта та Приходько Лілія . Коментуючи свій  проект, учениці звернули увагу на те, що вшанування Кобзаря є обов’язком кожного свідомого українця. Багато досліджень було висвітлено щодо історії встановлення пам’ятника Т.Г.Шевченку в м. Сокалі. Адже не всі сокальчани пам’ятають ініціаторів створення та спорудження пам’ятника.
      Марта та Ліля  доповіли про хід реалізації проекту. Розповіли, як проводиться формування буклету про  встановлення пам’ятника Кобзарю  іноземними мовами, тобто його заключний етап.
Педагог – організатор

Мащак Оксана Іванівна

Немає коментарів:

Дописати коментар

Загальна кількість переглядів сторінки