понеділок, 21 грудня 2015 р.

Наші добрі справи!!!
        Традиційно, грудень місяць дуже насичений різноманітними святами та благодійними справами. Так, учні та вчителі нашої школи долучились до благодійних акцій "І ти можеш стати Миколаєм ... " (подарунки для воїнів АТО), а також "Подаруй дитині іграшку  - подаруй дитині свято!" (збір іграшок, книжок та речей першої необхідності для дітей з родин, які опинились у складних життєвиї обставинах)
                                                   
            17 грудня вокально-інструментальний ансамбль на чолі з Криштальською Н.В. та юні актори нашої школи під керівництвом Сороки М.Г. стали помічниками Святого Миколая та подарували свято для дітей з обмеженими можливостями в Асоціації інвалідів "Промінь надії". Разом з дітьми та їхніми батьками ми колядували, згадували вірші про зиму та Миколая, ну і  яке свято без казки... Дітки стали головними героями казки, яку придумала Криштальська Н.В.,  а потім , на всіх чекали подарунки!!!...
                Хочеться низько вклонитися тим людям, які дбають та піклуються про таких діток,  а також їхнім батькам за витримку та терпіння і побажати в Новому році величезного-величезного здоров"я, щастя, добра та миру!!! І все у нас буде добре!!!


Немає коментарів:

Дописати коментар

Загальна кількість переглядів сторінки