понеділок, 21 грудня 2015 р.

         День Святого Миколая - одне з найулюбленіших свят як малечі, так і дорослих. Кожен з нетерпінням чекає подаруночок у себе під подушечкою :) А для того, щоб Миколайчик зазирнув до наших діток, вони хотіли трішечки його задобрити...
        18 грудня педагоги  та учні школи вже готувались до зустрічі зі Святим Миколаєм. Для найменших своїх друзів , старшокласники школи представили виставу "Іде Святий Миколай", в якій пригадали історію створення цього свята і традиції його святкування.


              А другий етап святкувань розпочався з шкільного фестивалю колядок "Іде світом коляда...", засновником якого є учитель музичного мистецтва Криштальська Наталія В"ячеславівна.  Ось вже декілька років поспіль ми проводимо цей фестиваль, мета якого популяризувати серед молоді українські колядки . Ну,  і як годиться на кожному конкурсі чи фестивалі є почесне журі. Членами журі у нас були: директор БДЮТу - Поліщук М.З., методист відділу освіти  - Базилевич О.І., заступники директора школи  - Драганчук Л.І., Нестерук Н.Р., Сорока М.Г., та голова жюрі - директор школи М.З.Бобрецький.


     Під час фестивалю класні хори 5-8 класів разом з класними керівниками виконували колядки у сучасному аранжуванні . Керівником цього дійства була Криштальська Н.В. Кожен класний колектив продемонстрував свої здібності і таланти. Переможцями стали класні хори 8 класів, які посіли почесне І місце і були нагороджені грамотами, сувенірами та солодкими призами.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Загальна кількість переглядів сторінки